Komplett leveranse i Rogne

Gunnar Nerstad har sett opp nytt påbygg for mjølkekyr med 25 båsplasser. Han har gjort om til binger for kalv, ungdyr og sjukebinge i det eksisterende fjøset. Fjøssystemer Gruppen har komplett leveranse på dette prosjektet.

Publisert:

Kyrne kom inn i den nye avdelingen da han kom heim fra stølen første uka i september. Kyrne virka veldig godt fornøgd med sin nye heim, og innmjølkinga i Lely-roboten gikk veldig bra.

Fjøssystemer Øst har levert følgende Imek

Brukt Lely A4 astronaut med celletalsmåler, respondere, aktivitetsmåling og drøvtyggings-registrering. Lely Discovery 90S skraperobot, Lely Luna kubørste, Jourdain stålinnredning, Wopas stolper, Kraiburg Wela båsmatter, Agrilight belysning, Furab kraftforsilo, Big Dutchman ventilasjon, kraftforskrue og ikke minst Suding spalt.

Bygg

Fjøssystemer Bygg har levert komplett bygg i stålkonstruksjoner og sandwichpaneler med vinduer, dører og tilkobling til eksisterende.

Bygget er skreddersydd den eksisterende bygningsmassen på utsiden og innsiden, så kunden kan benytte hele fjøset og eksisterende plansilo på best mulig måte.

Vi takker for oppdraget og ønsker lykke til med nytt fjøs 🙂

Salg/Rådgiver Imek
Boye Olav Skøre, 917 23 542,

Prosjektleder Bygg
Einar Oleivsgard, 917 30 135,

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner