Nytt bygg gir nye muligheter

I Sørkjosen, midt i det værharde Nord-Norge, finner vi Drift & Service Nord. Firmaet drives av Hans-Albert Hansen, en erfaren entreprenør med lang fartstid i bransjen. Sammen med sin kone og et team på rundt ti ansatte har ansvaret for driften av E6 gjennom Anlegg Nord.


Drift & Service Nord holder til i et nytt bygg som huser en rekke aktiviteter. Bygget huser et fullt utstyrt verksted som deles med Anlegg Nord og Troms fylkeskommune. I tillegg leier Troms fylkeskommune lagerplass. Det lokale markedet for snøscootere og motorsykler betjenes også fra samme sted.

Anlegg Nord har ansvaret for over 500 kilometer vei, som strekker seg fra Skibotn i sør til Olderfjord i nord, samt Kautokeino og den finske grensen. Dette inkluderer også gang- og sykkelveier, oppstillingsplasser og parkeringslommer. Værforholdene i området er utfordrende, spesielt på Kvænangsfjellet, men åpningen av to nye tunneler har bedret situasjonen betraktelig.

Det nye bygget er utstyrt med varmepumper og har vist seg å være overraskende energieffektivt, til tross for store vindbelastninger. Bygget er imidlertid allerede for lite, noe som vitner om stor aktivitet og vekst i området.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner