Sikre drifta med et nødstrømsaggregat

Podkast: I studio får vi besøk av to eksperter på landbruk og energi: Tore Grytting fra FS Energi og Erik Stenumgaard fra Fjøssystemer Gruppen. Sammen dykker vi ned i temaet energi og strømforsyning på gården. 

Erik, med sin ekspertise innen norsk landbruk, vil dele verdifull kunnskap om nødstrømsaggregater. Hvorfor er et slikt aggregat så viktig for bønder? Hvilke praktiske tips bør du tenke på når du skal velge riktig aggregat til din gård? Dette og mer til får du svar på i episoden. 

Tore, med bakgrunn som elektriker, vil bidra med sin innsikt i hvordan du kan optimalisere energiforbruket på gården. Vi vil også utforske mulighetene for å kombinere et nødstrømsaggregat med andre energiløsninger, som for eksempel solcellepaneler. Kort sagt, denne episoden er et must for alle bønder som ønsker å sikre en stabil strømforsyning og redusere energikostnadene. 

Dagens vert er Kjetil Olsen, Produktleder i Fjøssystemer Gruppen. Spørsmål, innspill eller idéer:

Få pengestøtte til innkjøp av nødstrømsaggregat

Er du medlem i Norges Bondelag og kunde i Gjensidige Forsikring? Søk om pengestøtte til innkjøp av nødstrømsaggreat til din gård! Les mer her. Husk også å søke ENOVA for støtte.

Filmer om nødstrømsaggregat

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner